Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent dat je je moeder in de watten kunt leggen. Waarmee kun je haar blijer maken dan met een gepersonaliseerd cadeau van Uncover Lab?

moederdag plank gravering i got it from my mama
Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontbijt op bed? Bij ons kun je een
snijplank laten customizen met een lieve tekst of mooie afbeelding met behulp van onze speciale lasermachine.  

Moleskine with flowers
We hebben nog veel meer leuke ideeën voor je moeder in petto. Zo kun je ook een sieraad bij ons laten graveren, of een leren tas. Schrijft je moeder al haar
notitieboekjes in no-time vol? Dan is het misschien tijd voor een nieuw exemplaar. Bij ons kun je een moleskine cahier kopen en ‘m personaliseren met een bijzondere boodschap.

In Amsterdam zijn wij niet de enige die gebruik maken van lasertechnieken. Zo ook de volgende makers die er prachtige sieraden van mee maken

Iris Nijenhuis

Iris is een ontwerpster uit Amsterdam, die gebruik maakt van zo’n laser, waarbij ze speciale vormpjes uit nepleer snijdt. Deze oorbellen komen uit haar In Pieces collectie, die volledig diervrij is gemaakt. De hangertjes zitten vast aan een verzilverde "pull through" ketting. Leuk detail: de oorbellen kun je wassen! Ze zijn ook nog ’s licht van gewicht en beschikbaar in verschillende kleuren.

ANO Studio
Oorbellen Ano Studio
Ook een tof sieraad, zijn de laser cut oorbellen van ANO Studio. Hannah Key is de maker achter deze design studio in Amsterdam. Waar mogelijk maakt Hannah alles duurzaam door bijvoorbeeld soy-inkt te gebruiken en recycled acrylaat. Zo zijn de oorbellen gemaakt van 100% recycled acrylaat en zijn de studs nikkelvrij geproduceerd. Een handgemaakt product, waar veel liefde in zit.

tas personaliseren
Recent een leren tas gekocht? Maak hem nog persoonlijker door een mooie gravering toe te voegen. We hebben al vele Marc Jacob's voorzien van een sierlijke naam.

Heb je een cadeau in gedachte, die wij nu nog niet hebben opgenoemd? Laat het ons dan vooral weten. Niets is te gek. We komen graag met je in
contact via de mail of chat om je wensen te bespreken. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in The Maker Store in hartje Amsterdam. Kijk voor de actuele openingstijden naar de blogpost op The Maker Store met de restricties, die nu gelden tijdens het Coronavirus.