Video Header

 

Het verhaal

Het begon met een werkplaats waar de lichtgevende appeltjes van Apple MacBooks werden gecustomised. Merken, dj’s en influencers  konden bij Uncover als eerst op unieke wijze hun favoriete laptop voorzien van karakter. Voor oprichters Victor en Pim was het personaliseren van nog meer objecten een logische stap. Onder de noemer “De eerste tattooshop voor objecten” openden zij met Siem in juli 2013 de experimentele winkel Uncover Lab aan de Rozengracht.

Na twee succesvolle jaren vershuisde de winkel naar De Hallen, waar het tot de dag van vandaag gevestigd is met The Maker Store. Met een vijf sterren service verzorgd Uncover dagelijks de meest populaire retail objecten van een persoonlijk tintje en levert het maatwerk aan multinationals en lokale ondernemingen.

 

We make it personal

Naast het opleveren van kwaliteit is onze grootste prioriteit het geven van een service waar je u tegen zegt. We weten dat het best spannend kan zijn om iets te laten graveren (het is immers permanent, net als een tattoo). Daarom willen we er alles aan doen om je te laten voelen dat je bij ons in goede handen bent door bereikbaar, toegankelijk, flexibel, snel, precies, behulpzaam, of hoe wij het noemen, persoonlijk, te zijn.

 

The proof of the pudding is in the eating

Veel klanten zijn je voor geweest en hebben een review achtergelaten. We zijn er erg trots op dat men ons (bijna) altijd waardeert met 5/5 sterren. Heb je bij ons gekocht en wil je je mening delen? Dan kan dat hier. Door de band tussen mensen en hun spullen te versterken, hopen we een duurzamere, maar ook een mooiere wereld te creëren. 

 

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd