Het is een drukke maand geweest met heel veel nieuwe producten in onze webshop! Hieronder een greep uit ons nieuwe assortiment

Huisjes sleutelhangers

Nieuw in de webshop zijn deze leuke sleutelhangers met twee huisjes. Deze 2-delige sleutelhanger met twee huisjes waar je een eigen logo, tekst of design op kan ontwerpen. 

Deze sleutelhanger is uitermate geschikt voor promotionele doeleinden maar ook een origineel gepersonaliseerd cadeau voor bijvoorbeeld nieuwe huiseigenaren! 

Je vindt de sleutelhanger hier

Huisjes sleutelhangers

 

Bamboe pennen in pennendoos

Leuke bamboe balpen met draaimechanisme. De pen schrijft blauw en komt met een handige bamboe pennendoos waar wij een persoonlijke boodschap, logo of afbeelding op kunnen graveren. De set is ook uitermate geschikt voor promotionele doeleinden. Een persoonlijk én duurzaam cadeau voor hem en haar!

Je vindt de balpen met pennendoos hier

Bamboe pennen in pennendoos

 

Uncover Studio: Bloemen mobiel

Van onze eigen Uncover Studio! Ben je op zoek naar persoonlijk en decoratief cadeau voor een (aanstaande) geboorte, verjaardag of andere mijlpaal? Dan is deze handgemaakte bloemenmobiel van esdoornhout wellicht een origineel idee.

Wij maken deze hanger nog persoonlijker door een zelf gekozen naam van jouw kindje, geliefde of persoon uit te snijden. Een origineel en persoonlijk cadeau voor wie duurzaamheid belangrijk vindt!

Je vindt het houten bloemenmobiel hier

Uncover Studio Bloemen Mobiel

 

Uncover Studio: Wolken mobiel

Nog een prachtige creatie van onze eigen studio is het wolken mobiel. Ben je op zoek naar persoonlijk en decoratief cadeau voor een (aanstaande) geboorte, verjaardag of andere mijlpaal? Dan is deze handgemaakte wolkenmobiel van esdoornhout of roze plexiglas wellicht een origineel idee.

Wij maken deze hanger nog persoonlijker door een letter uit te snijden, bijvoorbeeld de eerste letter van de voornaam van jouw kindje, geliefde of persoon. Een origineel en persoonlijk cadeau voor wie duurzaamheid belangrijk vindt!

Het wolkenmobiel heeft een versie van hout en van roze plexiglas

Uncover Studio Wolken Mobiel

 

Uncover Studio Naampuzzels

Deze maand hebben we ook de naampuzzels gelanceerd. Droom weg bij deze unieke puzzel met persoonlijke naam.

Deze handvervaardigde houten naampuzzel, uitvoerbaar in walnoot of beukenhout, bestaat uit meerdere stukjes, leuk om mee te spelen of om neer te zetten als naambordje.

De naampuzzels komen in 3 formaten, small tot en met 4 letters, medium van 5 t/m 7 letters en large 8 t/m 11 letters.

Uncover Studio Naampuzzels

 

Apple Airtags!

Klaar met het kwijtraken van je spullen? De AirTag van Apple is dan een ware uitkomst voor je. Deze hightech tracker kan jouw spullen binnen no-time traceren.  Als je AirTag dichtbij is, kan je iPhone je er direct naartoe brengen met ‘Nauwkeurig zoeken’. Dankzij de ingebouwde Ultra Wideband-technologie zie je precies welke richting je uit moet en hoe ver.

Heb je iets op een heel andere plek laten liggen, bijvoorbeeld op het strand of in de sport­school, dan kun je je AirTag opsporen met behulp van het ‘Zoek mijn’-netwerk, dat bestaat uit honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs overal ter wereld. Je privacy is hierbij op alle fronten beschermd.

Je vindt de Apple Airtags hier

Apple AirtagsSaladelepels en saladesets

Of het nu barbeque weer wordt of niet, deze handige saladelepels of set zullen in geen keuken misstaan. 

Geef dit bestek een extra persoonlijke touch door ze te laten graveren met een naam of persoonlijke boodschap! De lepel en set zijn ook uitermate geschikt voor promotionele doeleinden. Een origineel en persoonlijk culinair cadeau voor hem en voor haar!

Je vindt de saladelepels hier, en de saladesets staan hier

Salade lepel
Salade set