Lasergraveren in Amsterdam

De kunst van het graveren zit hem tegenwoordig niet meer in het brute handwerk. Vandaag de dag kunnen we met behulp van een laser erg gedetailleerd te werk gaan. Het gebruik van een diamantpen is niet meer nodig! Tijdens het graveren brandt de laser in het materiaal en laat een ontwerp achter op het product. Je kunt het zien als een unieke tatoeage op jouw product!

GRAVEREN BIJ UNCOVER LAB

Iets graveren bij Uncover Lab in Amsterdam is gemakkelijk. Je kiest een product, maakt een eigen ontwerp of laat door ons iets ontwerpen. Onze Creative Operators kunnen je helpen met het maken van een grafisch ontwerp via chat of email, of kom gezellig langs in onze winkel! Check ook onze website of Instagram voor inspiratie. Onze lasers werken het beste op zachter natuurlijke materialen zoals hout, leer, kurk, bamboe, papier en karton. Maar ook denim, perspex en sommige plastics geven een mooi graveer resultaat. Een goed voorbeeld daarvan zijn de AirPods, welke binnen een handomdraai gegraveerd kunnen worden. Metaal, aluminium en RVS kunnen we ook graveren. Zo personaliseren we Apple producten zoals iPads en MacBooks, maar ook Secrid wallets.

Muur kunst design Uncover Lab

Lasergraveren machine

LASERMACHINES

In onze winkel werken we met twee soorten lasermachines. Een van de machines heeft een graveeroppervlak van ongeveer 40x30cm en snijdt door 3mm dik hout of plexiglas. Ondanks dat deze machine een stuk langzamer is dan zijn broer, houden we toch van zijn details en snijwerk. Onze andere machine is de Formule 1 auto onder de lasermachines. Deze snelle laser gebruiken we voor grote orders en het ter plekke graveren voor klanten in de winkel. Dankzij deze machine hebben we de snelste service in Amsterdam!

HET GRAVEREN VAN TEKST EN PLAATJES

Het graveren van tekst is erg populair. Dit kan een gekozen lettertype zijn, een logo, of een eigen ingescande handgeschreven tekst. Naast tekst kunnen we ook afbeeldingen graveren. Onze designers kunnen een uitnodiging, kaart of illustratie binnen een handomdraai omzetten naar een digitaal werkbestand. Foto’s graveren kan enkel wanneer de foto van hoge (professionele) kwaliteit is en we de schaduwen en highlights optimaal kunnen extraheren. Wanneer het te lastig is om een foto te graveren, tekenen we de foto over. Dit geeft een cartoon-achtige look.

Gegraveerde houten snijplank

Gegraveerde houten snijplank

HOUT GRAVEREN

Er zijn zeer veel verschillende soort hout, wat elke gravering een beetje anders maakt. De grofheid of fijnheid van het hout geeft het product een authentieke look. Hoe groffer het hout, hoe rustieker de gravering. Hoe fijner het hout, hoe strakker de gravering. Op hout is vrijwel alles mogelijk, van geometrische patronen tot complexere designs. Elk design komt in dit materiaal helemaal tot zijn recht. Bekijk het aanbod van onze graveerbare snijplanken

NOTITIEBOEKJES GRAVEREN

Ons assortiment bestaat uit diverse notitieboekjes, waaronder die van het merk Moleskine en Traveler's Notebooks. Ze graveren zo ontzettend mooi dat dit onze twee favoriete zijn geworden. Het leer van de Traveler's Notebooks en oliekarton van de Moleskine zorgen voor een unieke gravering. De Moleskine is leverbaar in verschillende formaten, met lijntjes of blanco papier. De moleskine is ook te verkrijgen in de varianten: agenda of bullet journal. De zwarte uitvoering graveert een chique zwart op zwart effect. De Traveler's Notebooks is in 3 kleuren leverbaar met verschillende vervangbare vullingen. Zo kun je voor altijd blijven werken in je gepersonaliseerde notitieboekje. 

Reisdagboek gepersonaliseerd

Macbook DJ Hardwell gepersonaliseerd

ALUMINIUM GRAVEREN

Het graveren van aluminium doen we bij de Uncover Mac. Hier zijn we super gespecialiseerd in het personaliseren van MacBooks. We hebben hier al meer dan honderden MacBooks gegraveerd. De ontwerpen komen tot leven op MacBooks van verschillende CEO’s, zoals: Evernote, Snapchat, Uber en Flipboard. Dankzij bekende DJ’s als Hardwell, Laidback Luke en Jamie XX, zijn onze Uncover Macbooks al door duizenden fans gezien!

 

GRAVERING

€15-30

Per gravering

De graveerkosten hangen af van het formaat. De graveerprijs begint vanaf €15, bij een 10cm x 10cm formaat. Bij grotere graveringen zal de prijs toenemen.  

 

ONTWERPKOSTEN

€15

Per 15 minuten

Wanneer een gravering extra design werk nodig heeft kost dit €15 euro extra per 15 minuten. Bij een gravering zit altijd 15 minuten ontwerp tijd inbegrepen. 

 

ZAKELIJKE AANVRAGEN

NTB

Per aanvraag

Elke zakelijke bestelling is anders, daarom is het lastig hiervoor een prijs te geven. Kijk eens bij onze B2B pagina of doe een aanvraag.

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd