Zakelijke orders

Grote order graveringen

De meeste relatiegeschenken zijn niet uniek en niet persoonlijk. Wij doen het anders dan anders. Elk object kan individueel gegraveerd worden met een persoonlijk bericht, zelfs in orders van honderden of duizenden. We noemen onszelf een Lab voor één simpele reden: wij houden van experimenteren. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de gekste voorwerpen hebben kunnen graveren. Denk aan gepersonaliseerde sneakers, kussens, koptelefoons, speelgoed, telefoons, Macbooks en krukken. Niets is te gek.

SNEL. PERSOONLIJK. UNIEK.

  • Verras je klanten, relaties of werknemers met persoonlijk gegraveerde producten
  • Personaliseer bijna elk object en maak een blijvende indruk achter
  • We graveren voor meer dan 100 A-merken
  • Snelste graveerservice in Amsterdam

Hoe het werkt

Choose a product

Kies een product

Om te beginnen willen we weten waar je het design op wilt graveren. We hebben Moleskines, houten snijplanken, powerbank en telefoon hoesjes, maar we nodigen je graag uit om zelf een product aan te leveren. Bekijk onze veel gestelde vragen om te zien welke materialen geschikt zijn voor de lasersnijder.

Pick a design

Maak een design

Nadat je een product hebt gekozen is het tijd om een design te kiezen. Ons design team staan voor je klaar om samen met jou een design the maken. Hier wordt altijd rekening gehouden met je huisstijl. Heb je al een design? Geen probleem, dan kan je het design gewoon doorsturen.

Engrave it

Graveren maar

Product: Check! Design: Check! Het graveren kan beginnen. Eerst maken we een testgravering op het product om te kijken of alles klopt. Alleen als we samen 100% tevreden zijn met het resultaat, beginnen we met de order. Binnen 24 uur kun je de order ophalen of we sturen het naar je op.

EVENEMENTEN

We touren graag met onze lasers door het land. Conferenties, productlanceringen, verjaardagen, festivals, alles is mogelijk. Verras je publiek met gepersonaliseerde producten!

WALL ART

Het eerste wat je opvalt als je onze winkel bezoekt is de muurtekening. Ons team heeft jaren ervaring met het maken van wall art voor restaurants, bars en kantoren. Denk hierbij aan een menu aan de muur, een logo in de lobby of een boodschap op een bord. Kan jouw muur wel een update gebruiken? Neem contact met ons op!

Recently viewed

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd