Onze winkel

Onze winkel bevindt zich in de Hannie Dankbaarpassage, beter bekend als De Hallen Amsterdam. De Hallen Amsterdam is een gerenoveerde tramremise waar cultuur, kunst en ambacht samenkomen. De Hallen is over de jaren omgetoverd tot een geweldige bezienswaardigheid in Amsterdam. 

Unieke graveringen

In onze winkel hebben we een grote aandacht voor kunst en cultuur. Zo karakteriseren de raamtekeningen onze entree. Na het betreden van de entree, wordt je direct blootgesteld aan nog veel meer grafische kunsten. De grafische vormen bevinden zich op de muren en posters, maar wat ons het meest typeert is de gravering op producten.

De gegraveerde producten liggen verspreid over de winkel, zodat je elke keer iets unieks in handen hebt. Hierbij valt te denken aan snijplanken, notitieboekjes, Secrid wallets en nog veel meer! Eigen producten kunnen ook gegraveerd worden in onze winkel. Jezelf of iemand anders blij maken met een cadeautje? Bij Uncoverlab ben je aan het juiste adres. Lees meer over lasergraveren.

 Graveerwinkel amsterdam uncover lab

 

 Lasergraveren amsterdam

Graveermachines

We werken met twee lasermachines. Een van de machines is wat ouder en langzamer dan de andere. Ondanks dat deze machine wat langzamer is, houden we toch van zijn super gedetailleerde snijwerk. De andere machine is de Formule 1 auto onder de lasermachines. Deze snelle machine zetten we in voor grotere orders en het graveren voor klanten in de winkel. Met dank aan deze machine hebben we de snelste service van Amsterdam. Wanneer je een ontwerp door ons laat graveren, kun je jouw product live gegraveerd zien worden!

 

The Maker Store

Met trots delen we ons pand met The Maker Store. The Maker Store is de plek om unieke producten te kopen van lokale makers en originele merken. Het is een platform in Amsterdam waar je makers en hun verhalen ontdekt.

The Maker Store Amsterdam 

 

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd