De winkel

Onze winkel bevindt zich in De Hallen Amsterdam. De Hallen Amsterdam is een gerenoveerde tramremise waar cultuur, kunst en ambacht samenkomen.

Unieke graveringen

In onze winkel hebben we een grote aandacht voor kunst en cultuur. Zo karakteriseren de raamtekeningen onze entree. Na het betreden van de entree, wordt je blootgesteld aan nog veel meer grafische kunsten. De grafische vormen bevinden zich op de muren en posters, maar wat ons het meest typeert is de gravering van producten. De gegraveerde producten liggen verspreid over de winkel, zodat je elke keer iets unieks in handen hebt. Hierbij valt te denken aan snijplanken, notitieboekjes, Secrid wallets en nog veel meer! Eigen producten kunnen ook gegraveerd worden in onze winkel. Lees meer over lasergraveren.

 Graveerwinkel amsterdam uncover lab

 

 Lasergraveren amsterdam

Graveermachines

De gave graveermachines zijn te bewonderen in onze winkel. We werken met twee lasermachines. Een van de machines is wat ouder en langzamer dan de andere machine. Ondanks dat deze machine wat langzamer is, houden we toch van zijn gedetailleerde snijwerk. De andere machine is de Formule 1 auto onder de lasermachines. Deze snelle machine gebruiken we voor grote orders en het ter plekke graveren voor klanten in de winkel. Dankzij deze machine hebben we de snelste service van Amsterdam. Wanneer je een ontwerp door ons laat graveren, kun je jouw product live gegraveerd zien worden!

 

The Maker Store

Met trots delen we ons pand met The Maker Store. The Maker Store is de plek om unieke producten te kopen van lokale makers en originele merken. Het is een platform in Amsterdam waar je makers en hun verhalen ontdekt. The Maker Store bestaat onder andere uit TEGENDRAADS en Lowlander Beer. TEGENDRAADS is gericht op het borduren van kleding. Zij maken gebruik van een hypermoderne, digitale borduurmachine die binnen enkele minuten een super gedetailleerd design kan borduren. De focus van Lowlander Beer ligt op het maken van kruidige bieren. Net zoals vroeger, zetten ze Nederland weer op de kaart met fantastische bieren. Kom langs en laat je inspireren!

 

 

 

 

Recently viewed

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd