Notitieboekjes

 

GRAVEER EEN NOTITIEBOEKJE MET EIGEN DESIGN

Notitieboekjes komen in vele vormen en maten. Waarom zou je een standaard notitieboekje bij je dragen als je ook voor een gepersonaliseerde kan gaan? Hier kunnen wij bij helpen. Met onze lasers graveren wij notitieboekjes, en maken ze persoonlijk.

 

 

Gegraveerd notitieboekje Moleskine

MOLESKINE

De eerste Moleskines waren geïnspireerd op de notitieboeken van grote Italiaanse schilders, schrijvers en denkers. Moleskine is in 1997 opgericht in Italië en is sinds die tijd de standaard. Dit is het ideale notitieboekje voor onderweg. Perfect voor het noteren van inspirerende ideeën, verassende verhalen en creatieve creaties.

 

MOLESKINE NOTITIEBOEKJES

De cover heeft afgeronde hoeken en is gemaakt van het beste Italiaanse leer. Het boekje bevat een boekenlegger en een elastiekje om 'm te sluiten. We verkopen en graveren ze in 3 verschillende maten en ontelbare graveringen.

 

Gegraveerd notitieboekje Moleskine

 

Midori reisdagboek gepersonaliseerd

MIDORI

De Midori Traveler's notebook heeft een leren cover die alleen maar mooier wordt hoe meer je hem gebruikt. De Midori verleid je om op reis te gaan met dit leren boekje in je hand. Honderden reizigers zijn al verliefd geworden op dit notitieboekje en gebruiken het om herinneringen in op te schrijven. Kijk maar eens naar de hashtag - #midoritravelersnotebook.

 

MIDORI NOTITIEBOEKJE

De Midori notitieboek draait om harmonie. De dikke leren cover beschermt het fijne papier binnenin. Wanneer het leer na een tijdje krassen op loopt zul de krassen je bijblijven als herinneringen aan je geweldige reis. 

Dit Midori boekje is een van de meest persoonlijke en unieke die je zult vinden. Nu kun je het nog persoonlijker maken door je eigen design er op te laten graveren.

Reisdagboek gegraveerd

Appointed graveren

APPOINTED

Het hoofdkwartier van Appointed bevindt zich in Washington D.C. Hier staat klasse en vakmanschap centraal. Dit is terug te zien in de notitieboeken van Appointed. De boeken van Appointed komen in verschillende modellen. Zo hebben we kladblokjes, werkboeken, planners en notitieboeken in ons assortiment zitten. Daarbij kan er ook nog gekozen worden tussen de kleur van de kaft en de papierindeling. De boeken zijn voorzien van blank, gelinieerd of puntjes raster papier. 

APPOINTED NOTITIEBOEKJE

Het mooie aan de Appointed notitieboekjes is dat elk boekje een andere kaft heeft. Door verschillen in reliëf wordt elk boekje op een unieke wijze gegraveerd. Daarnaast komen de boekjes in lichtere kleuren. Het graveren van deze lichte kleuren geeft een erg bijzonder resultaat. We hebben al veel mensen blij mogen maken met de gepersonaliseerde boekjes van Appointed. Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via mail of chat. 

 

 

Recently viewed

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd