SECRID graveren

 

GRAVEER EEN SECRID MET JE EIGEN DESIGN

We dragen steeds minder met ons mee maar wat we meedragen is waardevoller dan ooit. Daarvoor zijn de Secrid collectie speciaal voor ontworpen: bescherming voor jouw pasjes en makkelijk meeneembaar. Dit alles met hoge kwaliteit materialen en een simpel strak design.


 

Met de handige schuifknop komen de pasjes trapsgewijs naar boven zodat je de verschillende pasjes in één overzicht hebt. De pasjes zijn aan de zijkant geklemd in de houder waardoor er geen slijtage optreed. In de kaarthouder passen 6 tot 8 pasjes. Ook kunnen de passen niet bereikt worden door draadloze communicatie-apparaten wanneer de passen in de wallet zitten.

 

SECRID CARDPROTECTOR

De Secrid Cardprotector is waar het allemaal mee begon en is nu het kloppende hart van het Secrid productaanbod. Deze pasjeshouder is awardwinnend door zijn iconische design en compacte maar veilige vormgeving.

De Secrid Cardholder komt voor in drie kleuren: zwart, titanium en zilver. Door de hoge kwaliteit materialen kunnen onze lasers zeer gedetailleerde gravures maken. Wat leidt tot een prachtig gepersonaliseerde Secrid gemaakt in hartje Amsterdam!

Toch ruimte nodig voor contact geld of bonnetjes in je portemonnee? Kijk eens bij de Secrid Miniwallet en de Secrid Slimwallet. Deze wallets hebben een leren hoes voor extra bewaaropties.

Afmetingen: 63 x 102 x 8mm.

 

 Secrid portemonnee graveren

 

  

Bruine secrid miniwallet portemonnee met gravering

SECRID MINIWALLET

Net als zijn voorganger, de Secrid Cardprotector, is de Miniwallet compact, veilig en berucht om zijn iconische vormgeving. Wat deze miniwallet zo uniek maakt is de van koeienleer gemaakt hoes en het drukknopje op de leren hoes.

Deze portemonnee heeft in tegenstelling tot de Cardprotector extra ruimte voor pasjes, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en wat losse muntjes. Door de drukknop kan de leren hoes niet openvallen en blijft de binnenkant compleet beschermt.

Afmetingen: 65 x 102 x 21mm

 

SECRID SLIMWALLET

Tijdens het ontwerpen van de Slimwallet, nam Secrid alle features van de Miniwallet, en maakte er een dunner en clean ontwerp van. Zonder de druksluiting is deze Secrid nog compacter en past zo in je broek- of borstzak.

Het leer is bij de Slimwallet wijder gemaakt dan bij zijn broertje. Hierdoor heb je iets meer ruimte voor briefgeld, bonnetjes en visitekaartjes. Door de compactheid van deze portemonnee is deze minder geschikt voor muntgeld. De Slimwallet heeft ruimte voor 6 tot 10 pasjes.

Afmeting: 65 x 102 x 16 mm

Secrid graveren leer

 

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd