Notitieboekjes graveren

 

GRAVEER EEN NOTITIEBOEKJE MET EIGEN DESIGN

Notitieboekjes komen in vele vormen en maten. Waarom zou je een standaard notitieboekje bij je dragen als je ook voor een gepersonaliseerde kan gaan? Hier kunnen wij bij helpen. Met onze lasers graveren wij notitieboekjes, en maken ze persoonlijk.


 

 

 

Gegraveerd notitieboekje Moleskine

MOLESKINE

De eerste Moleskines waren geïnspireerd op de notitieboeken van grote Italiaanse schilders, schrijvers en denkers. Moleskine is in 1997 opgericht in Italië en is sinds die tijd de standaard. Dit is het ideale notitieboekje voor onderweg. Perfect voor het noteren van inspirerende ideeën, verassende verhalen en creatieve creaties.

 

MOLESKINE NOTITIEBOEKJES

De cover heeft afgeronde hoeken en is gemaakt van het beste Italiaanse leer. Het boekje bevat een boekenlegger en een elastiekje om 'm te sluiten. We verkopen en graveren ze in 3 verschillende maten en ontelbare graveringen.

 

Gegraveerd notitieboekje Moleskine

 

Midori reisdagboek gepersonaliseerd

Traveler's notebook

De traveler's notebook heeft een leren cover die alleen maar mooier wordt hoe meer je hem gebruikt. De notebook verleid je om op reis te gaan met dit leren boekje in je hand. Honderden reizigers zijn al verliefd geworden op dit notitieboekje en gebruiken het om herinneringen in op te schrijven. Kijk maar eens naar de hashtag - #midoritravelersnotebook.

 

Traveler's  notebook

De traveler's notebook draait om harmonie. De dikke leren cover beschermt het fijne papier binnenin. Wanneer het leer na een tijdje krassen op loopt zul de krassen je bijblijven als herinneringen aan je geweldige reis. 

Dit boekje is een van de meest persoonlijke en unieke die je zult vinden. Nu kun je het nog persoonlijker maken door je eigen design er op te laten graveren.

Reisdagboek gegraveerd

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd