Leer graveren

Voor het graveren van (nep)leer kunnen we al onze lasermachines gebruiken. Hierdoor is het mogelijk zowel grote stukken leer graveren, als kleine stukjes met veel details. Afhankelijk van het soort leer kiezen wij de meest geschikte machine. Zo is echt leer een organische stof, waarvoor wij de Lion Match lasermachine het beste kunnen gebruiken. Synthetisch leer kan daarentegen het beste gegraveerd worden in de Lion Fiber lasermachine.

Hoe werkt het?

We uploaden het design en plaatsen het product in de lasermachine. De laser brandt heel precies een laagje van het leer weg waardoor een donkere gravering achterblijft. Binnen een minuut is het product gegraveerd! Bij nep-leer kan de gravering lichter uitvallen.

Kan ik een eigen product laten graveren?

Jazeker, je kunt allerlei producten meenemen. Zelf bieden wij ook een aantal leren producten aan, waar wij veel ervaring mee hebben, zoals schorten, notitieboekjes en leren veldflessen. Regelmatig krijgen we ook wel het verzoek om bijvoorbeeld een leren tas of sleutelhanger te graveren. Bespreek met onze Creative Operators via de mail, chat of telefonisch wat de mogelijkheden zijn. Zij helpen je graag!

Hoe groot kun je leer graveren?

Bij het graveren van (nep)leer, kunnen we gemakkelijk een oppervlakte van 17 x 17 cm graveren. Mocht je een grotere gravering willen, is dat vaak ook mogelijk. Neem dan even contact op met onze creative operators.

Wat kost het om in leer te graveren?

Als je een ontwerp wilt laten graveren zijn er twee opties: je bestelt online via onze builder of je kan ter plekke in de winkel langskomen. Bij een online bestelling zijn de graveerkosten wat lager dan in de winkel. Online kan je vanaf 10 euro een item laten graveren en in de winkel is het graveren vanaf 15 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het formaat van de gravering en van het product.

Wat kan ik laten graveren?

Je kunt online een ontwerp in onze designtool kiezen of een eigen design aanleveren, zoals logo’s of tekeningen. We werken in zwart en wit. Alles wat zwart is in je ontwerp wordt wél gegraveerd en wat wit is wordt niet gegraveerd. Het beste zou zijn om een vectorbestand aan te leveren in AI of EPS. Maar een JPG, PNG of PDF van hoge kwaliteit is ook goed. Wil je een vectorbestand aanleveren gebruik dan deze handleiding. Weet je nog helemaal niet wat je zou willen? Mail onze designers dan een korte omschrijving met wat je zou willen, dan helpen zij je verder!

Voorbeelden

Materialen

Hout

Leer

Plastic

Metaal

Stof

karton/papier

Contact

Aarzel niet, geen vraag is te gek! Je kunt via het onderstaande direct bellen, een los mailtje sturen, of een chat starten met een van onze collega's

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd