karton graveren

We kunnen zelfs dunnere materialen, zoals karton en papier graveren en lasersnijden. We kunnen hier voor onze grootste lasermachine gebruiken en onze snelle lasermachine. Om er voor te zorgen dat we niet door het karton of papier heen zullen branden, zetten we het vermogen van de lasermachines heel laag. Hierdoor kunnen we zelfs op een simpel A4’tje een mooi ontwerp branden.

Hoe werkt het?

Heb je al een design? Dan maken wij deze klaar. Maar als je nog wat hulp nodig hebt met een design, kan dat zeker ook. We uploaden het design en plaatsen het product in de lasermachine. De laser brandt heel precies een dun laagje weg van het papier. Door de verschillende soorten papier en karton, verschilt de kleur van de gravering. Door de snelheid van de lasermachines is het product vaak al binnen een aantal minuten klaar!

Kan ik een eigen product laten graveren?

Jazeker, je kunt allerlei soort karton meenemen. Wij kijken in de winkel naar de mogelijkheden. We graveren zelf vaak zwart gecoat karton voor branding en illustraties. Verder personaliseren we ook kartonnen schriften van Moleskine.

Hoe groot kun je karton graveren?

Bij het graveren van papier en karton kunnen we onze grootste lasermachine gebruiken. Deze heeft een graveeroppervlakte van 90 x 60 cm. Daarnaast kunnen we ook onze snelle machine gebruiken, deze heeft een graveeroppervlak van 17 x 17 cm. Weet je niet zeker of jouw product past? Neem dan even contact op met onze Creative Operators.

Wat kost het om in karton te graveren?

Als je een ontwerp wilt laten graveren zijn er twee opties: je bestelt online via onze builder of je kan ter plekke in de winkel langskomen. Bij een online bestelling zijn de graveerkosten wat lager dan in de winkel. Online kan je vanaf 10 euro een item laten graveren en in de winkel is het graveren vanaf 15 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het formaat van de gravering en van het product. Bij deze 15 euro zitten 15 minuten ontwerp tijd inbegrepen. Heb je een ingewikkelder ontwerp? Ook dan kunnen wij voor je aan de slag, na 15 minuten kost het ontwerpen 15 euro per kwartier.

Wat kan ik laten graveren?

Je kunt online een ontwerp in onze designtool kiezen of een eigen design aanleveren, zoals logo’s of tekeningen. We werken in zwart en wit. Alles wat zwart is in je ontwerp wordt wél gegraveerd en wat wit is wordt niet gegraveerd. Het beste zou zijn om een vectorbestand aan te leveren in AI of EPS. Maar een JPG, PNG of PDF van hoge kwaliteit is ook goed. Wil je een vectorbestand aanleveren gebruik dan deze handleiding. Weet je nog helemaal niet wat je zou willen? Mail onze designers dan een korte omschrijving met wat je zou willen, dan helpen zij je verder!

Voorbeelden

Materialen

Hout

Leer

Plastic

Metaal

Stof

karton/papier

Contact

Aarzel niet, geen vraag is te gek! Je kunt via het onderstaande direct bellen, een los mailtje sturen, of een chat starten met een van onze collega's

 

img

Aan winkelmandje toegevoegd