Stof graveren

Naast harde materialen is het ook mogelijk om zachtere materialen, zoals stof te lasergraveren. Het beste is om dikkere stoffen te gebruiken, zoals denim of dik katoen. Maar stoffen die een harde ondergrond hebben, zoals een boek met een linnen kaft, zijn zeker ook mogelijk. Voor het graveren van stoffen kunnen we zowel onze snelle lasermachine, als onze grootste lasermachine gebruiken.

Hoe werkt het?

Heb je al een design? Dan maken wij deze klaar. Maar als je nog wat hulp nodig hebt met een design, kan dat zeker ook. We uploaden het design en plaatsen het product in de lasermachine. De laser brandt heel precies een dun laagje weg van de stof. Door de verschillende soorten stof, verschilt de kleur van de gravering. Door de snelheid van de lasermachines is het product vaak al binnen een aantal minuten klaar!

Kan ik een eigen product laten graveren?

Jazeker, je kunt allerlei producten meenemen. Vooral denim werkt heel goed om te lasergraveren. Wij personaliseren regelmatig jeans en spijkerjasjes. Maar ook linnen (foto)boeken komen regelmatig voorbij. Bespreek met onze Creative Operators via de mail, chat of telefonisch wat voor mogelijkheden er zijn. Zij helpen je graag!

Hoe groot kun je stof graveren?

Onze grootste laser heeft een graveergebied van 60 x 90 cm. Dit is het grootste formaat aan stof, dat we in één keer kunnen graveren. Belangrijk hierbij is dat de stof plat moet liggen. Voor graveringen tot ongeveer 17 x 17 cm gebruiken wij de snelle Lion Match lasermachine. Deze machine heeft als voordeel dat niet alle stof plat hoeft te zijn en dat het product vaak al binnen een aantal minuten klaar is.

Wat kost het om in stof te graveren?

Als je een ontwerp wilt laten graveren zijn er twee opties: je bestelt online via onze builder of je kan ter plekke in de winkel langskomen. Bij een online bestelling zijn de graveerkosten wat lager dan in de winkel. Online kan je vanaf 10 euro een item laten graveren en in de winkel is het graveren vanaf 15 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het formaat van de gravering en van het product. Bij deze 15 euro zitten 15 minuten ontwerp tijd inbegrepen. Heb je een ingewikkelder ontwerp? Ook dan kunnen wij voor je aan de slag, na 15 minuten kost het ontwerpen 15 euro per kwartier.

Wat kan ik laten graveren?

Je kunt online een ontwerp in onze designtool kiezen of een eigen design aanleveren, zoals logo’s of tekeningen. We werken in zwart en wit. Alles wat zwart is in je ontwerp wordt wél gegraveerd en wat wit is wordt niet gegraveerd. Het beste zou zijn om een vectorbestand aan te leveren in AI of EPS. Maar een JPG, PNG of PDF van hoge kwaliteit is ook goed. Wil je een vectorbestand aanleveren gebruik dan deze handleiding. Weet je nog helemaal niet wat je zou willen? Mail onze designers dan een korte omschrijving met wat je zou willen, dan helpen zij je verder!

Voorbeelden

Materialen

Hout

Leer

Plastic

Metaal

Stof

karton/papier

Contact

Aarzel niet, geen vraag is te gek! Je kunt via het onderstaande direct bellen, een los mailtje sturen, of een chat starten met een van onze collega's

 

img

Added to cart successfully!