Sleutelhangers graveren

 

GRAVEER JE SLEUTELHANGER MET EEN EIGEN DESIGN

Raak jij altijd je sleutels kwijt? Zoek je een manier om alles wat beter te organiseren? Dan hebben wij de oplossing voor je: een sleutelhanger! Wij bieden verschillende soorten aan. Bij Uncover Lab kun je ze ook persoonlijk maken met gravering. Logo of naam erop? Niks is te gek. Met onze lasermachine graveren wij jouw eigen design met gemak op de case. Je kunt je ook laten verrassen door onze Creative Operators. Deze creatievelingen maken in een handomdraai de mooiste ontwerpen, die jij op bijna ieder mogelijk product kunt laten graveren. 

 Windmillkey personaliseren

Windmillkey

Onze Windmillkeys hebben ruimte van 4 tot wel 6 sleutels! Een super stijlvolle manier om je sleutels te organiseren. Dankzij het leer, krijgt de Windmillkey een robuuste uitstraling. Een tof cadeau voor iemand die gek is op handige, ledere producten!

 

Studio Roem

Een handige sleutelhanger, die je bijvoorbeeld aan je kleding kunt bevestigen, zijn de modellen van Studio Roem. Alle producten die zij verkopen, zijn handgemaakt en ontworpen in hun eigen studio in Amsterdam.

Het leder dat Studio Roem gebruikt is afkomstig van restpartijen uit Europa hierdoor is geen enkel product exact hetzelfde. Leer wordt zo min mogelijk verspild. Super duurzaam!

Je kunt deze sleutelhangers al laten graveren vanaf €6.

studio roem sleutelhanger personaliseren
opinel_sleutelhanger_personaliseren

Opinel sleutelhanger

Opinel messen zijn traditionele zakmessen gemaakt in Frankrijk sinds 1890. Ze kunnen gegraveerd worden op het Europees hardhout handvat en het RVS lemmet. 

Deze kleine sleutelhanger variant is superhandig om onderweg een appeltje mee te schillen. Door zijn zachte prijsje is het een populair praktisch cadeau. 

Laser-cut en graveer je eigen sleutelhanger

Je kunt een logo, quote of illustratie naar onze mail toe sturen. Wij kunnen vervolgens deze designs omzetten en uit plexiglas of hout uitsnijden en graveren! 

Heb je geen ervaring met AI of EPS bestanden? Geen probleem, upload je design als een hoge resolutie PDF, JPG of PNG. Je ontvangt altijd een voorbeeld van jouw ontwerp na het plaatsen van je bestelling. 

Kom je er niet uit? Voel je vrij om gebruik te maken van chat en mail. We helpen je graag!

katten sleutelhanger laser-cut en laser-engraved

 

GRAVEER JOUW EIGEN PRODUCT BIJ UNCOVERLAB

Je graveert je eigen sleutelhanger al vanaf 15 euro; wanneer je langs komt in onze winkel loop je binnen 15 minuten de deur uit met je gegraveerde product. 

Kortom, zoek je naar een origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon lekker voor jezelf? Kom dan eens een kijkje nemen in onze graveer studio in Amsterdam west!

 

img

Added to cart successfully!