Muur illustraties

Je hebt de inrichting van je kantoor, café of restaurant helemaal op orde, maar toch mist er iets. De muren zijn nog een beetje leeg. Je kunt een poster of schilderij ophangen, maar het liefst wil je iets persoonlijks, iets wat bij je identiteit past. Hier bieden muur illustraties een oplossing. 

Muurschildering

Muur illustraties geven de ruimte sfeer en voegen karakter toe aan jouw muur. Daarnaast is het een echte eye-catcher. Het eerste wat je opvalt als je onze winkel binnenkomt is de muurtekening. De muurtekeningen kunnen een design zijn uit onze collectie, maar het leukste is om een persoonlijk design te maken. Je kan bij ons terecht met je wildste ideeën. Wij kunnen een ontwerp voor je maken, of laat alleen een tekst of je bedrijfslogo illustreren. 

We hebben al verschillende designs gemaakt voor o.a. O'Neill, Spaces en WeWork.  

 

muur illustratie

raamillustratie

 

Raamillustraties

Naast het maken van murals en muur illustraties, maken we ook regelmatig illustraties op etalages en ramen. Hier werken we vaak met witte stiften of markers. Het voordeel van raamillustraties is dat ze snel gemaakt kunnen worden en gemakkelijk te verwijderen zijn. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld elk seizoen een nieuw design te laten maken. 

Ons team heeft jaren ervaring met het maken van muur illustraties voor restaurants, bars en kantoren. Denk hierbij aan een menu aan de muur, een logo in de lobby of een boodschap op een bord. Kan jouw muur wel een update gebruiken? Neem contact met ons op!

 

 

 

img

Added to cart successfully!