Hout graveren

Hout is een populair materiaal om te graveren. Tijdens het graveren brandt de laser in het materiaal en laat een donker ontwerp achter op het product. We graveren alles van borrelplanken tot replicas van de prinsjesdag koffer!

Hoe werkt het?

Heb je al een design? Dan maken wij deze klaar. Maar als je nog wat hulp nodig hebt met een design, kan dat zeker ook. We uploaden het design en plaatsen het product in de lasermachine. De laser brandt heel precies een laagje van het hout weg waardoor een gravering achterblijft. Vaak is het product al binnen twee minuten klaar!

Kan ik een eigen product laten graveren?

Jazeker, je kunt allerlei producten meenemen. Van keukengerei tot houten kinderstoeltjes, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Bespreek met onze Creative Operators via de mail, chat of telefonisch of jouw product geschikt is voor onze machines. Zij helpen je graag!

Hoe groot kun je hout graveren?

Onze grootste lasermachine heeft een graveergebied van 60 x 90 cm. Dit is het grootste formaat wat we in één keer kunnen graveren. Voor kleinere graveringen, tot ongeveer 17 x 17 cm gebruiken wij de snelle Lion Match lasermachine. Deze machine kan aanzienlijk sneller graveren en is het product vaak al binnen twee minuten klaar. Dankzij deze machine hebben we de snelste service in Amsterdam! Is je product groter dan onze lasermachines? Ook dat is vaak toch mogelijk! Neem dan even contact op met onze Creative Operators voor de mogelijkheden.

Wat kost het om in hout te graveren?

Als je een ontwerp wilt laten graveren zijn er twee opties: je bestelt online via onze builder of je kan ter plekke in de winkel langskomen. Bij een online bestelling zijn de graveerkosten wat lager dan in de winkel. Online kan je vanaf 10 euro een item laten graveren en in de winkel is het graveren vanaf 15 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het formaat van de gravering en van het product. Bij deze 15 euro zitten 15 minuten ontwerp tijd inbegrepen. Heb je een ingewikkelder ontwerp? Ook dan kunnen wij voor je aan de slag, na 15 minuten kost het ontwerpen 15 euro per kwartier.

Wat kan ik laten graveren?

Je kunt online een ontwerp in onze designtool kiezen of een eigen design aanleveren, zoals logo’s of tekeningen. We werken in zwart en wit. Alles wat zwart is in je ontwerp wordt wél gegraveerd en wat wit is wordt niet gegraveerd. Het beste zou zijn om een vectorbestand aan te leveren in AI of EPS. Maar een JPG, PNG of PDF van hoge kwaliteit is ook goed. Wil je een vectorbestand aanleveren gebruik dan deze handleiding. Weet je nog helemaal niet wat je zou willen? Mail onze designers dan een korte omschrijving met wat je zou willen, dan helpen zij je verder!

Voorbeelden

Webshop

Sold Out
Customize
112 Reviews

Brood&Plank Mare 55

€44.95
Sold Out
Customize
42 Reviews

PLANKIE Sjaan

€42.50
Customize
24 Reviews

Brood&Plank Yfke 30

€17.50
Customize
12 Reviews

PLANKIE Sjon

€42.50

Materialen

Hout

Leer

Plastic

Metaal

Stof

karton/papier

Contact

Aarzel niet, geen vraag is te gek! Je kunt via het onderstaande direct bellen, een los mailtje sturen, of een chat starten met een van onze collega's

 

img

Added to cart successfully!