Hoe het werkt

 

Kies een product

Kies een product

Om te beginnen willen we weten waar je het design op wilt graveren. We hebben Moleskines, houten snijplanken, powerbank en telefoon hoesjes, maar we nodigen je graag uit om zelf een product aan te leveren. Bekijk onze veel gestelde vragen om te zien welke materialen geschikt zijn voor de lasersnijder.

Maak een design

Maak een design

Nadat je een product hebt gekozen is het tijd om een design te kiezen. Ons design team staan voor je klaar om samen met jou een design the maken. Hier wordt altijd rekening gehouden met je huisstijl. Heb je al een design? Geen probleem, dan kan je het design gewoon doorsturen.

Graveren maar

Graveren maar

Product: Check! Design: Check! Het graveren kan beginnen. Eerst maken we een testgravering op het product om te kijken of alles klopt. Alleen als we samen 100% tevreden zijn met het resultaat, beginnen we met de order. Binnen 24 uur kun je de order ophalen of we sturen het naar je op.


"Met een designer gechat over hoe ik wilde dat de plank eruit zag, en binnen 10 minuten hadden we een mooi design. Zelfde dag nog verstuurd en ik had het de dag erna binnen om als cadeau te geven. Erg fijn ook om via de chat zo makkelijk iets samen te kunnen maken."

Kim S.


Design tool

Via onze design tool kun je zelf een design ontwerpen. Aan de linkerkant zijn alle opties te zien. Zo kun je een product kiezen, een design uitzoeken, een tekst toevoegen en eigen design of foto uploaden.

 

 

Designs toevoegen

Designs zijn onderverdeeld in categorieën, klik op het menu bovenaan om de categorieën te bekijken. Ben je op zoek naar een romantisch design? Kijk dan eens bij de categorieën ‘Love’ of ‘Wedding’. Ben je op zoek naar een specifiek element? Dan kun je de zoekfunctie gebruiken om alle designs te doorzoeken.

Templates

Daarnaast zijn er ook templates gemaakt om je sneller op weg te helpen. Dit zijn designs die al voor je zijn klaargezet. Je hoeft alleen nog namen toe te voegen en je bent klaar. Als je een template aan wilt passen moet je eerst de template degroeperen, dit doe je door de template te selecteren en op 'ungroup' te klikken. 

 

Tekst toevoegen

Tekst toevoegen is even makkelijk. Kies het lettertype, type je tekst en voeg het toe aan het design. Daar kun je de tekst schalen, roteren en verplaatsen.

 

Eigen afbeelding uploaden

Een eigen design of foto toevoegen doe je door op ‘Upload Image’ te klikken aan de linkerkant. In het volgende scherm kun je zelf een bestand toevoegen. Bijna alle bestandsvormen worden geaccepteerd. Omdat een gravering niet met kleuren werkt wordt de afbeelding automatisch omgezet in een zwart/wit versie. Als je niet tevreden bent met het resultaat of de afbeelding toch anders wilt hebben, laat het ons weten via de chat rechtsonder in het scherm.

Links en rechts van het product staan twee witte verticale balken. Met de balk aan de rechterkant kun je het design fine-tunen. Toch dat ene element een stukje naar links of net iets draaien? Gebruik de knoppen aan de rechterkant. De knoppen aan de linkerkant zorgen ervoor dat je het ontwerp verticaal of horizontaal kan uitlijnen. Het is namelijk net iets mooier als het netjes in het midden staat.

Tevreden met je creatie? Je kunt het product inclusief gravering bestellen door rechtsboven op ‘Buy’ te klikken. Wil je er nog een nachtje over slapen? Klik op ’Save Design’ om het design op te slaan en ga de volgende dag weer verder.

 

img

Added to cart successfully!