Bullet journal personaliseren

 

To-do lijstjes zijn verleden tijd. Tegenwoordig houdt iedereen alles bij in een bullet journal. Bullet journals zijn de perfecte combinatie van een agenda, bucketlist, to-do lijst, planner en dagboek. Het enige wat je nodig hebt is een leeg notitieboekje met dotted papier en je kunt aan de slag.

 

bullet journal personaliseren

BULLET JOURNALS PERSONALISEREN

Een leeg notitieboekje is ook maar saai, dus kun je de bullet journal personaliseren met handlettering, lijstjes, diagrammen of eigen gemaakte doodles. Maar bij Uncover tillen we personalisatie naar een hoger niveau. Bij ons is het mogelijk om je eigen design op de bullet journal te graveren, om het een extra persoonlijke touch te geven. 

Je kunt hierbij kiezen voor een design uit onze shop of onze designers iets laten ontwerpen. Ben je zelf creatief? Laat je eigen gemaakte design graveren op een Moleskine of een ander soort bullet journal.

Een van de populairste notitieboekjes zijn Moleskines. Toevallig zijn deze bullet journals prachtig te personaliseren. Daarnaast zijn wij ontzettend fan van de Japanse Travelers notebook. Daarmee zijn we niet de enige. Zoek maar eens op #travelersnotebook op instagram en laat je inspireren. 

De travelers notebook draait om harmonie. De dikke leren cover beschermt het fijne papier binnenin. Het voordeel van de travelers notebook bullet journal is dat je het papier kunt hervullen. Is je bullet journal vol? Geen probleem, vervang het papier en kunt weer verder.

Midori reisdagboek personaliseren

 

 

 

 

 

 

img

Added to cart successfully!