Afgelopen week kwam een vader met zijn zoontje in onze winkel. Zijn zoontje liet ons vol trots zijn tekening zien, of wij deze voor mama op een boekje konden graveren. Natuurlijk! Na het scannen en klaarmaken van de tekening, was het graveren zo gebeurd. Als verrassing maakten wij voor hem een houten ansichtkaartje met zijn ontwerp. Zo heeft mama een mooi cadeau en kan hij zijn design aan iedereen laten zien.

Elke dag krijgen wij vragen van klanten over de mogelijkheden van lasergraveren. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, maar het ene materiaal werkt net iets beter dan het andere. Wij werken hier met drie verschillende lasermachines, waardoor het graveren en snijden van allerlei materialen mogelijk is. Denk aan hout, (nep)leer, steen en karton, maar ook RVS, aluminium en plastics zijn mogelijk.

Je kan een product bij ons in de winkel uitkiezen, maar natuurlijk ook je eigen product meenemen! Het kan eigenlijk niet gek genoeg. Wij hebben al gitaren, sjoelbakken, smartphones, koptelefoons, fietszadels, aardappels, speelgoed, sneakers, spijkerbroeken en laptops gegraveerd. Zo lang het product in de machine past, willen wij het voor je personaliseren.

Iedere week komen we nieuwe producten tegen, die we graag testen met de lasermachines. Inmiddels zijn al onze laptop opladers en AirPod cases voorzien van onze namen en andere gekke afbeeldingen. Dat scheelt, dan kunnen deze niet meer verwisseld worden. Neem dus gerust je eigen items mee, maar mocht je bij ons iets in de winkel willen uitkiezen dan hebben we genoeg keuze. En al deze producten hebben wij uitvoerig getest, dus kunnen wij bijna altijd voorspellen hoe de gravering er uit gaat zien. In de winkel hebben wij onder andere:

  • Houten snij- en borrelplanken
  • Notitieboeken
  • Portemonnees
  • Sleutelhangers
  • Keukenartikelen


Dus wil je komende housewarming een super persoonlijk cadeau geven, wat ook nog nuttig is? Geef een gepersonaliseerde plank cadeau!

Er is maar één manier om er achter te komen of een product gegraveerd kan worden met een laser, door het te doen :). Dus heb je een gek, fantastisch, wild of gewoon heel erg goed idee? Neem contact met ons op of kom gezellig eens langs in Amsterdam en loop dezelfde dag nog naar buiten met een uniek cadeau.

Tot snel!