Op zoek naar een leuk cadeau voor kersverse ouders? Vanaf deze maand vind je een nieuwe categorie in onze webshop: babyproducten! Deze producten zijn volledig in-house ontworpen en geproduceerd onder ons eigen label Uncover Studio. We gaan van start met drie originele kraamcadeau's die perfect passen in de babykamer. En het leuke is: je kunt ze helemaal persoonlijk maken!

Graveer je eigen letterblokken!

Houten letterblokken 
Een mooi geschenk voor in de de babykamer of de speelgoedkist, zijn onze houten naamblokken. De blokken komen in drie houtsoorten: beuk, eik en walnoot. Ook de stijl van de letters bepaal je zelf, met de opties strak, speels en 3D letters. De blokken zijn bedoelt ter decoratie, maar ook te gebruiken als speelblokken wanneer je de blokken goed wast.

Maak een eigen babybordje van hout.

 

Geboortebordjes 
Met dit babybordje creëer je een bijzondere herinnering aan de dag dat het kleintje voor het eerst op aarde kwam. Door de tekstvelden in te vullen met de geboortegegevens bepaal je zelf hoe het bordje eruit komt te zien. Met het bijgeleverde haakje bevestig je het bordje gemakkelijk aan de muur. Het bordje wordt gemaakt van esdoornhout en volledig met onze laser uitgesneden. 

Ontwerp je eigen babymobiel van hout of acrylaat.


Bloemen mobiel
Onze bloemen mobiel is niet alleen een mooie aankleding van de kinderkamer, maar ook heerlijk voor het kindje om naar te turen. De bloemetjes die aan de kettinkjes bevestigd zijn, dwarrelen vrolijk in de wind. De mobiel is met maximaal drie namen te personaliseren en verkrijgbaar in hout en roze acrylaat. 

En nog veel meer...
De komende tijd voegen we nog veel meer producten voor kinderen toe aan onze webshop. Mis je een product waarvan je vindt dat deze niet mag ontbreken? Neem dan contact met ons op via de chat of onze contactpagina.