Spanning en sensatie in techland: vanavond om 19.00 Nederlandse tijd gaat de september-keynote van Apple van start. In de presentatie zullen de nieuwste producten worden aangekondigd.

Normaal gesproken onthult Apple de nieuwste iPhone in september, maar volgens Apple-insider Mark Gurman zullen we daar nog eventjes op moeten wachten. In een artikel op Bloomberg heeft hij een aantal voorspellingen gedaan over wat we wél kunnen verwachten.

Zo schrijft hij dat er waarschijnlijk een nieuwe Apple Watch Series 6 aan zit te komen. De belangrijkste verbetering in deze smartwatch is een sensor om het zuurstofgehalte in het bloed te meten. Er volgt ook een opvolger van de Apple Watch series 3, een goedkoper model met een kleiner scherm, waarmee zij willen concurreren met Fitbit.

Wij zijn vooral benieuwd naar de nieuwste Apple Watch, die wij regelmatig mogen personaliseren bij Uncover Lab. We kunnen het metaal, maar ook het siliconen bandje van een gravering voorzien. Daarmee maak je jouw favoriete tech-product een stuk persoonlijker!

Hieronder hebben wij een aantal design ideeën voor je op een rijtje gezet.

Je kunt ook in één van onze eerdere blogs inspiratie vinden voor graveermogelijkheden als het gaat om de wondere wereld van gadgets.

Nog even wachten dus op de nieuwste iPhone 12. Intussen kunnen wij iPads, Macbook Pro's, AirPods, chargers en andere producten van Apple van een gravering voorzien. Kom langs bij onze winkel in De Hallen in Amsterdam of informeer via de chat naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!