Afgelopen donderdag stonden wij met Uncover Lab bij de opening van een nieuwe H&M Home bij Rotterdam Alexandrium. Bezoekers kregen de kans om een snijplank gratis te laten graveren met een toffe print of tekst, die ze dezelfde dag bij H&M Home konden kopen.      

Vooral de Rotterdamse Skyline, een ontwerp van één van onze Creative Operators, was populair onder de bezoekers. Maar ook namen van het winkelende publiek kregen een prominent plekje op de snijplanken, die we met onze speciale lasermachine erop graveerde. Volgens Jorine, Creative Operator bij Uncover Lab, voelen veel Rotterdammers zich trots over hun stad. “Bijna iedereen gaf de voorkeur aan een grafisch ontwerp van Rotterdam om te graveren op de planken. Erg leuk om te zien”, aldus Jorine. 

We zijn erg blij met wederom een succesvolle samenwerking met de Zweedse modeketen. Zo stonden we een tijd geleden ook al in Breda, tijdens de opening van een nieuwe H&M Home. Jorine: “Het is super leuk om aan mensen te laten zien wat we allemaal kunnen doen met onze lasermachines. Deze evenementen geven ons de kans om onze skills ook buiten de deur te vertonen.”