Van UGears fidget vliegtuigen tot aan klassieke wijndozen en een functionele fietsbel: onze webshop is weer aangevuld met een nieuw assortiment. Ook hebben we een nieuwe inpak feature, waardoor je deze producten als cadeautje kunt opsturen voor bijvoorbeeld sinterklaas of kerst. Neem je een kijkje?

Fietsbel wooden houten fietsbel graveren met eigen graphic naam of illustratie

Fietsbel wooden 

Tring tring! Even bellen en je kunt weer iemand passeren op een druk fietspad. Het design op deze walnoothouten fietsbel is geïnspireerd op het Nederlandse fietsverkeer. De vorm van de bel is een klassieker, die zijn oorsprong kent uit de tijd van jouw grootmoeder. De onderzijde van de bel is gemaakt van roestvrij staal. Maak de bel helemaal eigen en graveer ‘m met jouw eigen design. Je kunt je ook laten verrassen door een design van onze Creative Operators! Een gravering online gaat vanaf €12.50

Wijnkistje graveren personaliseren met naam en logo

Wijnkistjes

Heb jij de perfecte wijn in huis gehaald en wil je ‘m cadeau doen aan een ander? Kijk dan eens naar onze wijnkistjes. Deze geschenkverpakking biedt ruimte voor één wijnfles of meerdere kleine flesjes, zoals bier of soda’s. We hebben meerdere kistjes in de aanbieding. Zo kun je kiezen voor een klassieke versie, of voor een wijnkistje met geels van de karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden. Maak het cadeau nog unieker door ‘m te voorzien van een gravering. Ontworpen door jou, gegraveerd in ons Lab. Dit kan online al vanaf €12,50!

UGears bouwmodellen van hout

UGears

Iets bouwen zonder lijm of speciaal gereedschap? Dat is mogelijk met de houten modellen van UGear. De onderdelen passen perfect in elkaar en zijn interessant om te observeren. Stap in de wereld der mechanische wonderen! Wij bieden verschillende UGears aan op onze webshop, zoals een carrousel bouwmodel of een locomotief. Je doet er ongeveer 4 uur over om ze in elkaar te zetten. Is een kortere bouwtijd meer aan jou besteed? Dan past een UGears Fidget Tribix bij jouw verwachtingen. Om tot een katten, vliegtuig of bootvorm te komen, doe je gemiddeld 30 tot 60 minuten. Super satisfying!