Yay! Wij hebben een aantal nieuwe producten in onze webshop toegevoegd, die we graag met jullie willen delen. Kijk je mee?

Bambooks

Vind jij het ook zo fijn om je notities op de old-school manier in een schriftje te krabbelen? In de notebooks van Bambook kun je eindeloos lijstjes maken. Als een krabbel je niet aanstaat, kun je die zo uitwissen. Super handig én duurzaam. De inhoud van de notitieboekjes bestaat uit uitwisbare blanco en lijn pagina’s. Daarmee kun je als geen ander overzicht houden op je taken en verantwoordelijkheden, maar ook iets schetsen of illustreren. Hét onmisbare notitieboekje voor de creatieveling met een to-do list.

In onze webshop vind je drie varianten van het bamboe boekje: de harddcover, do-book en softcover. Wil je de Bambook personaliseren? Wij helpen je graag om het notitieboekje te voorzien van een toffe graphic, of een persoonlijke boodschap.

Ystudio luxe pennen die mooi graveren Ystudio pennen


Iedereen die wel eens een pen van Ystudio heeft vastgehouden, weet: dit is een product, die je een leven lang bij je wilt dragen. De pennen van het Taiwanese label liggen door het gewicht zeer goed in de hand en zijn daardoor een genot om mee te schrijven. Bijzonder aan dit design is, dat de kleur van de pen door verschillende gebruikers en verschillende omgevingen veranderen. Zonder behandeling zal ieder product zijn eigen unieke kenmerken krijgen door het constante gebruik van de eigenaar. Je kunt er ook voor kiezen om de natuurlijke glans terug te brengen kan deze met koperolie opgepoetst worden. Ook deze luxieuze pennen kunnen wij personaliseren met bijvoorbeeld je eigen initialen.

 

Koksmessen professionele kwaliteit graveren personaliserenMessen 

Een goed koksmes is essentieel voor het bereiden van je favoriete maaltijd. In onze webshop vind je kwalitatieve designs van Opinel en Diamant. Op zoek naar een stabiele snijervaring? Het 3 mm dikke lemmet van de Opinel koksmes Santoku N°119 kan je dit bieden. Dit mes is gemaakt van beukenhout en roestvrijstaal. Je kunt ook kiezen voor de anti-slip structuur van Diamant. De Riyouri Santoku messen zijn met de Oosterse keuken in gedachten. Riyouri betekent immers “keuken” in het Japans. Zo zijn de lemmetsnedes geslepen onder een extra scherpe hoek en ultrafijn gepolijst. Riyouri messen zijn dan ook superscherp, wat niet alleen zorgt voor makkelijk maar ook voor veilig snijden. Wil je de messen een persoonlijk tintje geven? Dan kun je ze bij ons altijd laten graveren! Het handvat of lemmet wordt dan voorzien van een design of een tekst.

dierenpenningenDierenpenning

Een huisdier willen we het liefst voor altijd zo dicht mogelijk bij ons houden. In onze webshop verkopen wij nu pennings, die je aan de halsband van jouw geliefde viervoeter kunt bevestigen. Je kunt een penning graveren met je naam, adres en telefoonnummer. Op deze manier komt jouw hond of kat altijd veilig thuis. Onze collectie dierenpenningen bestaat uit allerlei schattige vormen en maten. Kies de penning en kleur, die het beste bij jouw huisdier past, ontwerp je eigen design in onze builder en wij doen de rest!

Trendy Flasks overzicht van gekleurde flasks veldflessen die personaliseerbaar zijnTrendy Flasks


Neem je favoriete drankje mee in deze trendy flasks. We hebben onze webshop aangevuld met blauwe, roze en zwarte veldflessen. De trendy flasks zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en past met gemak in je broekzak. Ideaal! Wij kunnen ‘m natuurlijk voorzien van een mooie gravering. Denk aan een toffe graphic of een persoonlijke tekst.