Altijd al gedroomd om jouw favoriete powerbank, headset of welke gadget dan ook te graveren? Bij ons kun je dat ene tech product een persoonlijke touch geven.. Wij hebben onze graveertechnieken geperfectioneerd, zodat je nooit meer terug wilt gaan naar een plain sheet. In deze blog geven wij 10 voorbeelden van hoe je bijvoorbeeld je AirPods case eigen kunt maken.

Powerbank fresh 'n rebel met gravering
1. Powerbank

Op zoek naar een kleine, oplaadbare powerbank? Dan is de pocket size charger van Fresh ‘n Rebel misschien wel iets voor jou. Deze oplaadbare batterij kan jouw telefoon in één keer opladen of andere apparaten een power boost geven. Met onze lasermachine graveren wij jouw eigen design met gemak op de case. Je kunt je ook laten verrassen door onze Creative Operators. Die maken binnen een handomdraai de mooiste ontwerpen. 

Gegraveerde MacBook
2. Gegraveerde MacBooks
Wist je dat wij ook MacBooks graveren? Met onze lasermachines kunnen wij de tofste graphics of mooiste teksten op jouw laptop zetten. Je kunt ook het appeltje van je Macbook Pro of Air veranderen naar een ander teken. Dit doet ons partnerbedrijf UncoverMac. Vele DJ’s gingen je voor, zoals Fedde Le Grand en Hardwell. Ook grote bedrijven zoals Tesla en Snapchat hebben een eigen opgelichte figuur op de achterkant van hun MacBook.

AirPods gegraveerd
3. AirPods

De draadloze Airpods: voor iedere tech lover een ware uitkomst. Maak de cover van de oortjes persoonlijk, door er een naam op te graven. Dat kan natuurlijk ook een bijzondere tekst zijn. Niks is te gek. Een van onze klanten heeft wel eens ‘n QR code op zijn case laten graveren, die naar zijn eigen site met contact gegevens linkt. Super cool!

Nintendo Switch - Animal Crossing gravering
4. N
intendo Switch
Herken je dit patroontje? Stuur ons dan een email met je friendcode als je nog 🍎,🍐,🍊,🍒 of 🍑mist op je eiland 😉 Deze Nintendo Switch is gegraveerd door de grootste Animal Crossing fan in ons team.


clam headset vlinder gravering

5. Clam headset
Ook een headset kun je een unieke tatoeage geven. Op die manier personaliseer je de headphones van Fresh ‘n Rebel, die in meerdere kleuren beschikbaar is op onze webshop. Fresh ’n Rebel is de specialist op het gebied van stijlvolle speakers, headgear en powerbanks. Als je headphones en earbuds wilt met een cool design, ben jij aan het juiste adres.

Apple oplader usb
6. iPhone opzetstukken (oplader)
Het is je vast wel eens voorgekomen. Je bent met een aantal vrienden op een festival en opeens weet je niet meer aan wie je jouw iPhone opzetstuk hebt uitgeleend.  Voorkom verwarring en laat jouw naam graveren op het oplaadstuk. Je kunt er ook voor kiezen om je tech product te voorzien van een graphic. Kies iets waardoor jouw vrienden gelijk weten dat de oplader van jou is! We kunnen de achterkant van een iPhone telefoon ook graveren.

iMac charger with kiki's delivery service engraving
7. iMac oplader
Deze iMac oplader hebben we gegraveerd voor een echte Studio Ghibli fan. Weet jij in welke nostalgische film deze deze kat voorkomt? (Tip: je kunt 'm op Netflix bekijken!)

Harde schijf gravering
8. Portable harde schijf
Deze harde schijf is gegraveerd voor een product designer. Maar de boodschap van zijn gravering zal voor iedereen die een computer gebruikt herkenbaar zijn. Met "command + C" en "command + V" aan elk een zijde. 

Horloge achterkant
9. Horloges

Het metalen achterkantje van horloges is graveerbaar. 
Ook het siliconen bandje van een smart watch kunnen wij graveren. Een hele leuke natuurlijk, omdat je daar op een dag veel naar kijkt. 

Huawei draadloze oortjes
10. Draadloze oortjes (Huawei)

Heb je een cover voor je draadloze oortjes? Grote kans dat wij ze voor je kunnen graveren. Voor AirPods garanderen wij een mooi resultaat. Heb je oortjes van Samsung of Huawei wordt het toch even experimenteren. We heten niet voor niets Uncover LAB.