Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Of ben jij aangewezen als 'wedding planner'? Wat je situatie dan ook is: een bruiloft is het allerleukste als 'ie zo persoonlijk mogelijk aanvoelt. Vier de liefde! Check onze 10 tips voor het personaliseren van je trouwdag.

 1. Onderzetter

  De tafel is prachtig gedekt en onder ieder glas vind je een onderzetter met daarop de naam van de bruid en bruidegom. Hoe romantisch? Een geweldig aanzicht tijdens het diner, of bijvoorbeeld tijdens de borrel. 

 2. Karaf

  Stay hydrated, ook tijdens de bruiloft! Het laatste wat je wil, is dat alle genodigden té diep in het glaasje kijken tijdens deze elegante dag. Door het plaatsen van karaffen met water, kun je dit voorkomen. Ook zulke karaffen kunnen wij personaliseren door bijvoorbeeld de namen van de bruid en bruidegom op een houten label te graveren en deze aan de karaf te hangen met een lintje. 

 3. Broodplank

  Hoe maak je het serveren van hapjes nog leuker? Je raadt het al: door de broodplank te graveren. Niet alleen de namen, maar ook een graphic van een trouwkaart en bijvoorbeeld de trouwdatum kunnen wij erop graveren door middel van onze lasermachine. 

 4. Kledinghangers

  Misschien dat je het niet zo snel te binnen schiet, maar ook kledinghangers zijn ontzettend leuk om te personaliseren. Stel je voor: een hele garderobe vol met kledinghangers, waar mensen hun jas op kunnen hangen. Op iedere kledinghanger de naam van de bruid en bruidegom. Een geweldige binnenkomer! Je kunt ook bijvoorbeeld de kledinghangers graveren, waar jullie trouwpakken op komen te hangen. En na de bruiloft heb je gelijk je eigen aandenken aan de trouwerij in je kledingkast hangen. 

 5. Cake toppers

  Als kers op de taart (een houten kers dan wel) kan je een eigen design toevoegen. Cake-toppers snijden wij met onze lasermachines uit hout. Stel je voor dat je het woordje 'liefde' zoals in deze afbeelding in de taart steekt. Ieder ander woord of illustratie is natuurlijk ook mogelijk. Laat het ons vooral weten, wij denken graag met je mee!

 6. Manchetknopen
  Manchetknopen gravering
  Hoe leuk is het als de bruidegom manchetknopen draagt met een gepersonaliseerde touch? Je zou bijvoorbeeld de trouwdatum erop kunnen graveren. Geeft net dat extraatje aan een pak.

 7. Leren boekje

  Je bruiloft is iets wat je nooit meer wilt vergeten. Een gastenboek is dan ook geen overbodige luxe. Wat dacht je van dit leren exemplaar van Travellers Notebook? Deze boekjes kunnen wij prachtig graveren met onze lasermachines. 

 8. Linnen/houten fotoboek
  Goldblum Linnen fotoalbum
  Dit linnen fotoboek is past perfect bij een zomerse bruiloft. Je kunt er ook voor kiezen om een gastenboek te maken met ander materiaal, bijvoorbeeld leer of hout; deze materialen zijn vaak mooi om te gebruiken wanneer je bruiloft een herfst of winter thema heeft. En heb je een mooi trouwkaart design? Dan kunnen ook zeker vereeuwigen als gravering op je fotoboek!

 9. SECRID wallets
  Getuige gravering secrid slimwallet nightblue
  Je best man een tof aandenken geven aan de bruiloft? Geef hem er een cadeau! Je zou bijvoorbeeld een eigen SECRID wallet kunnen ontwerpen met daarop 'best man'. Nu weet je zeker dat het voor altijd in z'n geheugen staat gegrift. 

 10. Onze wedding designs kopje
  Builder designs wedding categorie
  Zie je het wel zitten om één van deze producten te graveren, maar heb je niet zoveel inspiratie wat je er dan op zou willen? Wij hebben in onze builder ook wedding designs voor je klaar staan, die onze Creative Operators voor je ontworpen hebben, zodat jij het zelf niet meer hoeft te doen.